Bild: Euchner GmbH
Euchner GmbH

Säkerhet för människor, maskiner och produkter har varit grundstenen för det familjeägda företaget Euchner sedan 1953. Stefan Euchner är den tredje generationen som står vid rodret. Som specialister på industrisäkerhetsteknik utvecklar och tillverkar Euchner produkter och lösningar som är skräddarsydda för kundernas krav från ett brett spektrum av sektorer. Deras produkter hjälper till att minimera risker och faror på maskiner och installationer, vilket i sin tur skyddar människor och processer. För Euchners 900 anställda runt om i världen är säkerhet ledordet.

Euchner anser att kunder är mer än bara köpare av deras produkter. De är uppskattade partners som i ett nära samarbete med Euchner utvecklar de bästa lösningarna i form av grindlås, grindbrytare, nyckelsystem och mycket mer.

När det kommer till kvalitet siktar Euchner högre än andra. Euchners kvalitetsnivå överträffar långt de som föreskrivs av standarder och lagar. Euchner tillverkar alla centrala komponenter i egen regi i en toppmodern anläggning i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland. Euchners interna kvalitetshantering säkerhetsställer att ingen produkt lämnar deras produktion utan noggrann kontroll.

Bild: Reer s.p.a.
Reer s.p.a.

ReeR etablerades 1959 och har lång erfarenhet inom automation och säkerhet. Som den största tillverkaren av säkerhetssensorer i Italien och en av de största tillverkarna globalt har ReeR en ledande position i branschen.

Företaget är verksamt i alla industriellt utvecklade länder och har ett väl utbyggt distributions- och servicenätverk, vilket säkerställer en snabb och effektiv service och support till alla kunder.

ReeR säljer maskinsäkerhetslösningar så som ljusridåer, säkerhetsrelä, säkerhets PLC, säkerhetsfotoceller och grindbrytare samt även mätande ljusridåer.

Utveckling och tillverkning sker i deras egna fabrik i Turin med ett ständigt växande team på 260 anställda. ReeR:s anställda och kunder är en central del i utvecklingen och kvaliteten av deras produkter och tjänster. ReeR förstår vikten av att främja en positiv och gynnsam arbetsmiljö, som i slutändan bidrar till exceptionell standard som de alltid strävar efter att leverera till alla kunder.

Allt arbete på ReeR är fokuserat på hållbarhet och med respekt för framtida generationer. De har ett starkt engagemang i att minska utnyttjandet av naturresurser och minimera avfall, samt att sträva mot hållbara processer. ReeR ser dessa utmaningar som möjligheter och använder innovativa lösningar för att omvandla problem till positiva resultat. Genom detta tillvägagångssätt strävar de efter att skapa en bättre och mer hållbar framtid för alla.

Bild: Telco Sensors A/S
Telco Sensors A/S

Telco är en dansk utvecklare och tillverkare av fotoceller, fotocellsförstärkare, ljusridåer och gaffelfotoceller. Telco grundades 1975 och har sedan dess ständigt utvecklats till ledande inom sitt segment.

Telco säljer sina produkter över hela världen via ett starkt nätverk av dedikerade Telco Teams och Telco-ägda dotterbolag där mångårig erfarenhet ger support, service och tar fram lösningar på de mest utmanande applikationerna.

Telcos långa erfarenhet och kompetens gör att de även kan ta fram och  tillhandahålla skräddarsydda lösningar för kunder vars behov överstiger standard, i de mest krävande applikationerna.

Telcos produkter finns representerade i de flesta industrier och marknader över hela världen. Telcos produkter är globalt erkända som de enda sensorerna som fungerar på platser där de flesta andra misslyckas. Tillförlitlighet har kommit att bli synonymt med Telcos varumärke och en självklarhet för alla kunder.

Telcos framgång är resultatet av att lyhört lyssnat på kunderna och deras behov, vilket har påverkat och utmanat Telco till utvecklingen av deras unika och högpresterande sensorprodukter.